Jeg elsker…. Mig selv!

The minute you learn to love yourself, you wont want to be anyone else, dette var et quote jeg tidligere postede på Facebook. Jeg hørte det i en takke tale Rihanna, holdte til et award show, og det ramte noget i mig med det samme, for det er sådan jeg har det. Jeg har virkelig ikke lyst til at være andre end mig selv. Jeg elsker mig selv.

At elske sig selv er ikke på den der overfladiske måde hvor du kigger dig selv i spejlet og tænker du er guds gave til alle og virkelig føler den. Haha… Det er en følelse. En følelse af selv kærlighed. En følelse der gør at du føler at uanset hvordan andre folk har det med dig, så er du cool, for hvad andre har at sige omkring dig, har intet med dig at gøre.

Jeg er hverken psykolog, psykiater terapeut eller noget helt fjerde. Jeg er et menneske. Et menneske som har haft en del opture og nedture, jeg har fået en del ”tæsk” på min rejse igennem livet, men jeg har børstet slagene af mig, rejst mig og kommet videre, for derefter at få ”tæsk” igen og derefter igen rejst mig og børstet det af mig igen. Jeg har arbejdet en del med mig selv, min fortid og alle mine følelser omkring den og de mennesker som evt. Har været en del af dette.

Jeg har lært at tilgive, jeg er ikke typen der bærer nag og jeg har en dyb forståelse for hvordan og hvorfor tingene er sket som der er og hvad det har udviklet sig til at være.

Jeg har på min 27 årige lange rejse igennem livet, været igennem kæreste sorger, depression, stres, følelsen af ensomhed, svigt, flere kæreste sorger og skuffelse.

Men jeg bærer ikke nag. Jeg har tilgivet og jeg er kommet videre. Jeg tilgav ikke for det andet menneske skyld, men for min egen. For så længe jeg holdt fast i fortiden, så ville jeg aldrig komme videre.

Jeg bildte mig selv ind at jeg vidste hvad jeg var værd, men alligevel lod jeg folk træde på mig og udnytte mig. Jeg lod folk tage min godhed for min svaghed og hver gang jeg endte jeg med at stå tilbage med en nar hat på og jeg følte gang på gang at jeg stod på en scene med en hat på hvor der stod IDIOT på med store bogstaver og at publikum sad på rækkerne og pegede fingre af mig og grinede af mig. For hver gang jeg fik den følelse, lukkede jeg mere og mere i. For at beskytte mig selv og for ikke at lukke andre mennesker ind i mit liv. For så længe at jeg holdt dem på afstand, så kunne de ikke komme ind under huden på mig og jeg ville derfor ikke ende på scenen med idiot hatten på.

Et usundt mønster udviklede sig og det jeg egentlig ønskede i mit liv udelukkede jeg. Kærlighed og dybe forhold. Dette mønster blev ved indtil at jeg mødte denne fyr. jeg så noget til ham over en periode og jeg blev rent faktisk blev glad for ham. Han ringede en dag til mig efter nogle uger fra hinanden og fortalte hvordan han havde det med mig og mente at jeg var kvinden for ham og at vidste at han havde været en idiot overfor mig, jeg tilgav ham. På det punkt for min egen skyld men også for hans skyld. Vi så derfor hinanden igen. Nogle dage efter talte vi sammen igen og tonen var en helt anden. Jeg var fuldstændig uforståelig over for ændringen af hans opførsel og da han slutter af med at sige at han havde sagt de ting han havde sagt var fordi at så fik han netop det han gerne ville have fra mig. Normalt ville det have været som at få en kniv stukket i hjertet, men for mig var det en øjenåbner. Jeg vidste i det øjeblik at jeg elskede mig selv. Vi sluttede kontakten med det samme og har ikke talt sammen siden. Jeg hader ham ikke, tværtimod. Jeg er taknemmelig. Taknemmelig for at han ved sin utrolig dårlige opførsel overfor mig fik mig til at se at et menneske som ham ikke fortjener et menneske som mig. Jeg ved hvad jeg er værd og jeg ved at jeg er et godt menneske som ikke fortjener at blive behandlet så respektløst.

Jeg har efter det brugt meget tid på at arbejde med mig selv og lære mig selv bedre at kende for hver dag der går. Jeg føler at jeg er vokset personalemæssigt ekstremt meget på virkelig kort tid. Fordi at det er vigtigt for mig. Min første prioritet er mig selv.

Jeg føler at jeg på nuværende tidspunkt ser folk på en anden måde, med fornyet energi, med glæde og jeg føler glæde i min hverdag. Min attitude og holdning til andre mennesker har ændret sig og jeg bruger så lidt tid på drama og situationer som bringer negativitet i mit liv som overhovedet muligt.

For mig, handler livet om at leve i nuet og om at leve et liv så positivt som muligt. Jeg vil se muligheder og ikke begrænsninger. Jeg vil elske. Jeg vil elske mig selv, min familie, mine veninder, mine kammerater og med tiden en kæreste. Jeg vil have oplevelser, jeg vil være i fred med mig selv, og jeg vil blive ved med at gøre gode ting for mig selv. Jeg vil pleje min krop og mit sind og være den bedste version af mig selv.

Jeg er ikke perfekt og bliver det aldrig perfekt. Men hvem er egentlig også det. Jeg ønsker virkelig at alle enten elsker sig selv eller i hvert fald vil gøre et forsøg på at se deres værd. Mit syn på livet har ændret sig og jeg ønsker for alle at opleve denne dybe kærlighed for dem selv.

Happy sunday ❤

XxIMG_1710

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s