Nogle mænd er nogle hunde!! 


Jeg er desværre gået hen og blevet syg. Vi snakker snot næse, hovedepine, svimmelhed og ondt i halsen og kører derfor pencilen kur. Jeg brugte hele mandagen i sengen og jeg lå og fik så evigt ondt af mig selv og aldrig har jeg følt mig så alene. Jeg var virkelig ynkelig og selvom jeg er en voksen kvinde på 27 år så har jeg åbenbart stadig brug for nogle tager sig af mig når jeg er syg. Vi ved allesammen hvem der er den bedste til den opgave, MOR! 
Jeg valgte derfor at slæbe mit syge kadaver ned til stationen for at hoppe på toget mod Sydsjælland for nu skulle jeg have noget moderlig kærlighed. Vejret er langt om længe blevet til at man kan have bare ben, så jeg hoppede i en kjole, så jeg ikke ville dø af hedeslag og få det endnu mere dårligt af varmen. 
Ikke længe efter jeg har sat mig i toget med musik i mine øre (Jeg tager aldrig offentlig transport, uden høre bøffer) kommer der en mand hen til mig og spørger mig på engelsk “Do you you want to go to the toilet” – Jeg tabte kæben og anede ikke hvad jeg skulle svare til at starte med. Normalt ville jeg stjerne helt ud og have stukket ham en på siden af skrinet, men jeg frøs.. 
Svarede ligeså stille og roligt nej hvor efter han svarede “Okay, but om going” Super tænkte jeg. Det var først da han var gået at det gik op for mig hvad det egentlig var han spurgte mig om. 
Satme og da han så kommer tilbage fra toilettet går direkte forbi mig for at komme tilbage igen og sætte sig direkte overfor mig. Jeg kunne mærke hvordan han stirrede på mig og stirrede på mine bare ben og mine blottede lår. 
I et kort øjeblik sad jeg egentlig og gav mig selv skylden fordi at min kjole nu egentlig havde et højt slids i indtil fornuften kom tilbage til mig at det aldrig nogensinde kunne være min skyld at han har et forskruet syn på kvinder og antager at man bare går med på toilettet hvis man spørger. 
Min kjole var hverken for kort eller slidset i mi. Kjole var for højt, det var ham som burde have dårlig samvittighed og ikke mig. Nu havde min kjole lange ærmer og høj hals og på ingen måde udfordrende og selvom den så var mega udfordrende og mine bryster var ved at vælte ud af den burde han stadig have en smule form for respekt og ikke tro at alle kvinder er villige til at gå på toilettet med en fremmed mand.
Fair nok at der bliver kigget, det gør vi alle. Men når det når til grænsen hvor vi kvinder ligefrem bliver utilpasse og føler at vi skal dække os til i en flyverdragt 140 graders varme så bliver jeg harm. 

Mit enormt udfordrende outfit idag! 😂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s